Find vej: Forside » Hørning » Møbelsnedkeri.dk

Møbelsnedkeri.dk

Gl. Ryvej 12, Adslev
8362 Hørning

Telefon:
86 12 77 88 - 20 12 11 21
Hjemmeside:
www.snedkeri.dk
Juridisk navn:
Møbelsnedkeri.dk
Ejer af Møbelsnedkeri.dk:
Carl Schneider
Branche:
Reparation af møbler og boligudstyr
Firma oprettet:


Information om Møbelsnedkeri.dk

Møbelsnedker Carl Schneider er indehaver af firmaet Møbelsnedkeri.dk og har mere end 30 års erfaring med fremstilling af kvalitetsmøbel og specialinventar samt renovering og reparation af møbelklassikere og arkitekttegnede møbler.

Målsætningen for de møbler der fremstilles i møbelsnedkeriet er høj kvalitet, tidløst design, højt service niveau og et tæt samarbejde kunden.

Firmaet løser alle slags snedkeropgaver af unikamøbler, specialinventar, køkkener, baderum og brugskunst. Her udover arbejder vi med forsikringsskader af møbler og andet indbo.

Møbelsnedkeri.dk udføre arbejder for privatekunder, designere, arkitekter, konservatorer og offentlige institutioner som museer, kirker, herregårde og slotte. Vi har primært arbejdsopgaver i Århus og hele region Midtjylland men vi har også mange kunder rundt om i resten af Danmark.

Vi har en stor passion og specialviden af møbelrestaurering og konservering af antikke møbler og ældre antikviteter af kunstgenstande. Vi samarbejder med møbelpolstrer, forgylder, gørtler, konservatorer m.m.

Snedkermester Carl Schneider er anerkendt som taksator for flere forsikringsselskaber og sagkyndig for forbrugerklagenævnet, samt udnævnt til syn og skøn mand for retten i Aarhus.

Vi kommer gratis overalt i Århus og omegn for rådgivning af design og interiør samt tilbud på arbejdesopgaver af møbelsnedkeri og reparationsarbejde af møbler og møbelklassikere.

Har du opdateringer til Møbelsnedkeri.dk - klik her.

5062 kunder har fundet nyttige oplysninger på denne side.