Find vej: Forside » Artikler » Skrub'a i USA

Skrub'a i USA

Lagt på billige-møbler.dk den 31-05-2013 af funitureMaster

I USA er der kommet gang i Skruba handsken. Når en kendis som Oprah anbefaler Skruba, så er det ikke bare i Danmark, der bliver sat skub i hvem der først får skrubbet nye grøntsager med vidunder-handsken.

Oprah har øje for mange ting og når hun siger god for et produkt, så må der være noget om det.

I disse dage konkurrerer vi med hinanden, om hvem der har haft nye danske kartofler på menuen igår aftes til middagen. Vi elsker når de nye grøntsager melder deres ankomst.

Lige nu bugner supermarkederne, gårdbutikkerne og den lokale købmand ved sommerhuset med de fine nye kartofler. Hver dag kan vi glæde vores familie og venner med at sætte det danske guld på bordet.

Husk at vi skal også selv gøre det bedste for den fine sarte sommerbebuder, vi skal behandle dem så skånsomt som muligt, for at de bevarer det delikate udseende og udsøgte smag.

Den sædvanlige køkkensvamp, kartoffelkniven eller store kartoffelskrællemaskine som er besærlig at gøre ren og kræver plads, er ofte det man ser som måden at rense kartoflen på.

Hvorfor ikke klare det med et snuptag. Du kan meget nemt fjerne det løse skind, under rindende vand,med et par Skruba handsker.

Det er så nemt og samtidig yderst skånsomt for kartoflen, som på denne måde beholder sin fine overflade samt vitaminer og mineraler som sidder i skindet.

I Danmark er vi virkelig gode til at tage Skruba kartoffelhandsken til os, der er allerede 400.000 par handsker som har fundet vejen til de danske køkkener.

Gør dig selv klar til en nem og fornøjelig stund i køkkenet eller med en balje vand på græsplænen i sommerhuset. Børnene kan også være med, de kan med handsker, som passer til den lille hånd, hygge sig med at hjælpe til, på den sjove og ufarlige måde.

Skruba handsken koster kr. 29,95 og 24,95 til børnene.