Find vej: Forside » Artikler » Ren på sekunder

Ren på sekunder

Lagt på billige-møbler.dk den 23-09-2013 af funitureMaster

Husdyr er dejlige og et rundstykke eller en crossant i bilen på vej til arbejde er heller ikke af vejen , men vi kender også alle sammen resultatet. Hår og krummer alle vegne, som kan være rigtig genstridige at få af møbler, inventar, tøj, tæpper, mm.
Dette var baggrunden for en ny dansk opfindelse- Fnughandsken.

Det startede egentlig med lidt mindre handsker kun til tøj, der kunne ligge i en indelomme, men ret hurtig blev vi opmærksomme på behovet for en større handske til hurtig rengøring af biler, interiør, campere m.m. siger Lars Forsberg, en af idemændende bag. Fnugruller dur mange gange ikke til formålet, da de er for svage og ikke kan komme ind i syninger, kroge og steder, hvor det er vanskeligt at komme til det er nemmere, hurtigere og mere effektivit at duppe og bruge sin hånd

Fnughandsken er lavet af ultratyndt stof og fylder ikke mere, end at den uden problemer kan ligge i et handskerum, sidelomme m.m.
Handsken bruges på samme måde som en fnugrulle, hvor man fjerner et beskyttende papir, for at aktivere klæbeeffekten og derefter dupper snavsen væk. Efter brug kan papiret sættes tilbage ,således at handsken kan anvendes flere gange, indtil den er brugt op.

Vejl. Udsalgspris: kr. 19,95 for 3 stk X-Large. Kan købes i dagligevare handlen, blandt andet Bilka.
Henvisning til nærmeste forhandler fås på 3211 5678 eller på mail info@fabrikators.com.