Find vej: Forside » Artikler » Nyt liv til møbler og interiør, der er slidt i betrækket

Nyt liv til møbler og interiør, der er slidt i betrækket

Lagt på billige-møbler.dk den 13-05-2016 af funitureMaster


Danmarks største online udvalg af møbelstoffer, læder, materialer og værktøj til polstring – også til gør-det-selvNu er det lettere selv at ved-ligeholde møbler og andet interiør, der trænger til en kærlig hånd. Med nyt betræk i stof eller læder, ekstra polstring, knapper og pyntesøm, nyt skum eller fjedre, der skal skiftes.

TM Materialer har samlet alt, hvad der skal bruges til møblerne i boligen og interiøret i bilen, båden og camperen til hurtig levering fra sin netbutik.

Flere gør det selv
- Polstring og beklædning er opgaver, som stadig flere selv går i gang med, fortæller Michael Juhlin fra virksomheden i Ikast.

- Mange ting kan klares med vores stoffer, materialer og værktøj, hvis man har lidt talent for gør-det-selv. Her hjælper vi gerne med prak-tiske tips, blandt andet i en ny blog på nettet med masser af billeder. Kunderne er også velkomne til at kontakte vores telefonrådgivning og trække på vores viden om møbelpolstring.

Også til bil, båd og camper
- Når bilen, båden og camperen skal gøres klar, er der også mange muligheder for at reparere eller forny sæder, hynder og andet interiør, siger Michael Juhlin, der har polstret møbler siden 1980 og åbnede netbutikken for 10 år siden.

- Tillid er vigtig ved nethandel, og kunderne vil gerne være sikre på at vælge rigtigt. Derfor tilbyder vi den ekstra service, at man kan få tilsendt kvalitets- og føleprøver af alle metervarer. Det giver tryghed, og langt de fleste varer leveres inden for 1-2 hverdage.

Udvalget er Danmarks største inden for møbelstoffer, møbellæder, værktøj og materialer til polstring og opfarvning og pleje af læder.