Find vej: Forside » Artikler » Julepynt til dit udendørs juletræ

Julepynt til dit udendørs juletræ

Lagt på billige-møbler.dk den 27-12-2013 af funitureMaster

image description
Nu skal der også julefest og farver på dit udendørs juletræ. Derfor kan du nu købe smuk julepynt, der kan holde til det danske vintervejr, uanset om det byder på regn, frost eller sne.
Julebelysningen bliver mere flot og fantasifuld år for år, men hvorfor er det kun juletræerne indendørs, der skal pyntes

Med de nye og hyggelige figurer i 100% ren uldfilt fra får i Island og New Zeeland kan dit juletræ uden for huset blive mindst lige så smuk, som det du viser frem juleaften i stuen.

Vælg mellem julefigurer i kraftig 3 mm tyk naturfilt: kravlenisser, rensdyr, julehjerter, juleklokker, snekrystaller, juletræer, snemænd og smukke engle, der også pynter på julebordet.

Når først du får de smukke og bløde filtfigurer i hænderne, får du hurtigt nye ideer til at sprede julehygge. Brug pynten på juledekorationer, til dørdekoration, pynt på vægge og julebordet – eller naturligvis til dit træ i stuen.

Vi griller julemiddagen udendørs i al slags vejr. Nu kan du også lade julestemningen flytte ud på juletræet foran huset.

Den udendørs julepynt er produceret i Tyskland og kan kun købes på aquatex.dk/netshop/produkt-kategori/nu/juletilbud/ så længe lageret rækker.

Få 50% rabat på din udendørs julepynt
Skriv ”blackfriday” i kuponkoden på netshoppen og få 50% rabat frem til den 29. november 2013.