Find vej: Forside » Artikler » Fra irritation til grill-opfindelse i fritiden

Fra irritation til grill-opfindelse i fritiden

Lagt på billige-møbler.dk den 23-03-2013 af funitureMaster

Peter Tøndering, der til dagligt arbejder som salgschef i køkkenbranchen, har i sin fritid opfundet en grillrist, der både kan skilles ad, så den er uhyre nem at rengøre, men også kan ombygges til en kombination af grillrist og støbejernspande, der udvider de kulinariske muligheder betragteligt.

Ideen groede ud af irritation, nød lærer jo nøgen kvinde at spinde, som man siger. I vores familie griller vi meget, og jeg gik ofte og bandede over, hvor besværligt det var at rengøre grillristen, inden man kunne komme i gang med det sjove, fortæller Peter Tøndering og fortsætter:

Jeg gik i krig med at tegne en grillrist, der kunne skilles ad, så den kunne rengøres i køkkenvasken og ikke halvt på bordet. Da jeg havde fået lavet en prototype af risten, kunne jeg se yderligere muligheder og tegnede derefter støbejernspander ind i konceptet, så man også kan stege kødboller, skaldyr eller grøntsager på den.

Weber 57 cm kuglegrill er en meget populær grill, og netop derfor er smartbbq-grillristen udviklet, så den passer til bl.a. denne kuglegrill.

Det har været virkeligt udfordrende og sjovt at udvikle dette produkt, for det første fordi det er noget helt andet, end det jeg beskæftiger mig med til dagligt, og for det andet fordi jeg har fået så mange positive tilbagemeldinger fra folk, der har købt og anvender risten. Det er enormt berigende at vide, at man har opfundet noget, som andre har glæde af, slutter Peter Tøndering.
Grillristen koster 249,- + evt. tilbehør og passer bl.a. til en Weber 57 cm kuglegrill. Den kan købes på www.smartbbq.dk, hvor man også kan se billeder og en youtube-film af konceptet.