Find vej: Forside » Artikler » Forkæl dig selv i den kolde tid

Forkæl dig selv i den kolde tid

Lagt på billige-møbler.dk den 04-11-2015 af funitureMaster

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ includeHandle: false, maxWidth: 428, maxHeight: 328 }); });
5 tips fra ejeren af DuftVerket, der arbejder med dufte til hjemmet og selvforkælelse. Kender du følelsen af, at der er for lang tid til sommer og de lange lyse dage At hverdagen pludselig virker trist og kedelig, fordi det er blevet koldt, og der er mørkt udenfor Den følelse vil Lene fra firmaet DuftVerket gerne være med til at minimere ved at fokusere på små ting i hverdagen, som kan give dig et skud velvære og sætte fokus på selvforkælelse. Vi giver ordet til Lene:Vi kan gøre rigtig meget godt for os selv i hverdagen - hvis vi husker det. Det er de små ting som i deres helhed kan give en større følelse af velvære og minimere stress. Det handler om selvforkælelse og om at gøre krav på noget "mig-tid" - også selvom vi har børn, aftaler i kalenderen, et hus der skal passes osv. Jeg vil gerne give dig mine 5 tips til, hvordan du kan forkæle dig selv og sætte fokus på hygge i de kolde efterårs- og vintermåneder:

1. Tæpper i sofaen, bløde tørklæder til halsen og tykke strikkede sokker. Det er den ultimative hygge at krybe sammen i sofaen med en god bog, hvor du selvfølgelig skal sørge for at holde dig godt varm under et lækkert tæppe.

2. Lav plads i kalenderen til ingenting. Jeg lover dig, at du ikke kommer til at kede dig.
3. Forkæl dine sanser med god (ikke nødvendigvis kompliceret) mad, god musik, varme bade og en af mine personlige kæpheste; gode dufte til at forkæle og løfte dit humør.

4. Mediter eller prøv digital hypnose. Der er masser af gratis muligheder online (f.eks. på YoutTube) hvor du kan lytte til guidede meditationer eller decideret tage en tur i hypnose. Det bliver mere og mere populært at have fokus på det mentale velbefindende. Om få år vil det være en lige så stor selvfølge, at vi skal have fokus på træning af sindet, som vi har på kroppen her i 2015.

5. Gå en tur i skoven og nyd den sprøde, friske luft og de flotte farver som naturen forkæler dig med. Gør det alene eller sammen med din familie - det er kvalitetstid, når det er allerbedst. Udelivet er nemlig ikke kun forbeholdt sommertid.

Jeg håber de her fem elementer kan inspirere dig til at komme ned i gear og opleve hverdagen som ganske hyggelig - ja fantastisk måske endda Det er i hvert fald fornuftigt at minde sig selv om, at hverdagen skal være andet end leverpostej, kolde, mørke morgener og sokkevask.