Find vej: Forside » Artikler » Det kolde forår giver billigere havemøbler til havefolket

Det kolde forår giver billigere havemøbler til havefolket

Lagt på billige-møbler.dk den 01-06-2013 af funitureMaster

Forbrugernes lyst til at forkæle sig selv med nye lækre havemøbler til terrassen har været lige så nedkølet dette forår, som temperaturerne under åben himmel. Men netop nu, hvor solen og varmen endelig ser ud til at være på vej til Danmark, holder mange forretninger sommerudsalg. Dermed er der ekstra god grund til at gå ud og investere i nye havemøbler. I XL-BYG fejres sommerens indtog med en række attraktive tilbud på flotte havemøbelsæt i moderigtige farver til såvel den store terrasse som den lille altan.
Vis din bon og vind udgiften til havemøblerne
Udover stærke priser på Outrium havemøbler lancerer XL-BYG - som den første kæde i branchen denne sommer en helt ny konkurrenceform. XL-BYG giver således forbrugerne mulighed for at vinde udgiften til deres havemøbler tilbage.

Tre heldige XL-BYG kunder får i juni måned chancen for at vinde det beløb, de har betalt for deres nyindkøbte Outrium møbler. Vinderne kan dermed nyde sommeren i nye, lækre og ikke mindst gratis havemøbler.

Man deltager i konkurrencen ved at scanne bonnen på sit nye havemøbelsæt og maile den til XL-BYG. Læs mere om konkurrencen på www.xl-byg.dk.

For yderligere oplysninger kontakt Alice Monberg, marketingchef i XL-BYG, på
tlf. 2083 0013.

Billedtekst
Køb lækre havemøbler i XL-BYG og deltag i konkurrencen om at få dine penge retur.