Find vej: Forside » Artikler » Creed Soy Candles introducerer knitrende øko sojalys for mænd

Creed Soy Candles introducerer knitrende øko sojalys for mænd

Lagt på billige-møbler.dk den 28-08-2013 af funitureMaster

Creed Soy Candles blev grundlagt i januar 2008, som det første danske firma med sojalys. Nu introducerer de luksus øko sojalys for mænd. Disse øko sojalys er CO2-neutrale, miljøvenlige og håndlavede i Vejle. De første tre dufte - specielt for mænd - er nu lanceret.

Creed Soy Candles miljøvenlige øko sojalys, massagelys og duftvoks er produceret af økologisk GMO-fri sojavoks. Sojavoksen er produceret af hydrogeniseret sojabønneolie og er en 100% vegetabilsk og økologisk voks, der er miljøvenlig og bio-nedbrydelig. Deres økologiske sojalys er 100% rene og naturlige og indeholder ingen kemiske stoffer, såsom fx. paraffin eller andre petrokemiske stoffer, palmevoks, stearin, animalske stoffer, bly, hormoner eller phthalater. Dette resulterer i mindre sod og et renere indeklima for mennesker og dyr. I og med at de er økologiske, så indeholder de hverken pesticider eller syntetisk kunstgødning.

Hvert enkelt sojavokslys er håndlavet i Vejle med kærlighed til naturen og miljøet. Hermed lever de op til deres slogan om, at deres sojalys er ren luksus. Og skulle man komme til at spilde noget voks på tæpper, møbler eller lignende, så kan det nemt tørres op ved hjælp af en klud og varmt vand. Dette gør disse øko sojalys meget behagelige i brug, når der skal hygges hjemme i stuerne.

Nu introducerer de også luksus øko sojalys for mænd. Disse lækre øko sojalys fås i tre mere maskuline dufte, der hver især beskriver nutidens mand. Alle deres dufte er komplekse dufte, der er komponeret af professionelle parfumører med flere års erfaring. Kun de bedste råmaterialer er gode nok til deres luksus sojalys.

De tre første dufte i deres øko sojalys for mænd hedder Arboretum for Men, Utopia for Men samt Vintage for Men. Arboretum for Men er en rig skovagtig duft med noter af fyrretræ, cedertræ, musk og rav med et strejf af læder. Utopia for Men giver indtrykket af åbne vidder og havudsigt. Denne rene duft indeholder friske citrusnoter, agurk og sort peber på en bund af vetiver. Den tredje duft hedder Vintage for Men og er en meget aromatisk duft med noter af eg, cedertræ og mandarin på en varm bund af musk. Dette er en spændende duft for den klassiske mand, der er meget maskulin.

Noget andet unikt ved disse øko sojalys fra Creed Soy Candles er deres trævæge. Creed Soy Candles introducerede - som de første i Danmark - lys med trævæge tilbage i 2009. Det specielle ved disse naturlige væger er deres evne til at knitre, når sojalysene brænder. Dette giver en hyggelig knitren, som leder tankerne hen på en åben kamin. Perfekt til efterårets og vinterens mange hyggestunder.

Luksus øko sojalys fra Creed Soy Candles fås i deres webshop på: http://www.creedsoycandles.dk

BILLEDMATERIALE

Fotos i høj opløsning kan downloades på:
http://www.creedsoycandles.dk/press/pressreleasephotos27082013.zip

Foto 1: Luksus øko sojalys for mænd fra Creed Soy Candles
Foto 2: Naturlige sojabønner i hænderne
Foto 3: Sojabønner på et grønt blad
Foto 4: Naturlige sojabønner på marken

Produktfoto: Friismedia.dk

OM CREED SOY CANDLES

Creed Soy Candles så dagens lys i januar 2008, som det første danske firma med sojalys. Deres økologiske sojalys, massagelys og duftvoks er organiske sojaprodukter fremstillet af bio-nedbrydelige sojabønner. Deres duftfrie sojaprodukter tåles desuden af astmatikere og allergikere, der normalt ikke kan tåle levende lys. Deres luksus sojaprodukter fører de både med og uden duft.